* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ελπίδα, Αγάπη,Υγεία, Ειρήνη…ΔΥΝΑΜΗ... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Καλημέρα σας ................................ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018* ........
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος, σύμβουλος έκδοσης της εφημ. "Αρκαδικό Βήμα" * ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: arkadikovima@gmail.com *

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

4η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


στην Ι. Μονή Αγ. Παρασκευής στην Βάχλια Γορτυνίας με σκοπό την 
ανάδειξη της Ι. Μονής και ανάπτυξη της περιοχής


Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων, η οποία είναι η μόνη που δραστηριοποιείται στα προγράμματα του πνευματικού και θρησκευτικού τουρισμού της Αρκαδίας και έχει στόχο την ανάταση του θρησκευτικού αισθήματος και την ανάπτυξη της περιοχής που γίνονται ημερίδες.
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις ημερίδες, η πρώτη στην Ι.Μ.Λουκού Άστρους, η δεύτερη στο Λεωνίδιο Κυνουρίας με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ.Αλέξανδρο και το Νομάρχη Αρκαδίας, με σκοπό την ανάδειξη των Ι.Μονών του Πάρνωνα “Ο Φάρος της Ορθοδοξίας - το Άγιο Όρος της Πελοποννήσου” και η τρίτη στην Δημητσάνα για ανάδειξη των Ι.Μονών Γορτυνίας και Πατριαρχών με το Μητροπολίτη κ.κ.Ιερεμία και το Νομάρχη Αρκαδίας.

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων οργανώνει την 4η Ημερίδα με το Μητροπολίτη Γορτυνίας και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας και τη Τοπική Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας στις 27 Ιουλίου 2011 στην Ι. Μονή Αγ.Παρασκευής στην Βάχλια Γορτυνίας με σκοπό την ανάδειξη της Ι. Μονής και ανάπτυξη της περιοχής.
Στην ωραία αυτή εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, που θα αναδείξουν με κάθε λεπτομέρεια τους σκοπούς της Ημερίδας την οποία έχει κληθεί να τιμήσει η Υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, όλος ο πολιτικός κόσμος της Αρκαδίας και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αρκαδίας.
Στην Ημερίδα αυτή συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος, η Μοναστηριακή Επιτροπή της Ι.Μονής Αγ.Παρασκευής και το Τοπικό Συμβούλιο Βάχλιας.
Έχουν κληθεί δια την στήριξη της Ημερίδας και όλα τα πατριωτικά σώματα της Γορτυνίας και ο Αρκαδικός Τύπος.      

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Υπεύθυνος Τύπου

Γ. ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ

Γ. ΛΟΥΚΑΣ
Δικηγόρος

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου